LAK-CORRECTIE / POLIEREN

Laat de gelakte oppervlakken weer glanzen als nieuw

  • – VERWIJDEREN VAN LAKFOUTEN
  • – HERSTEL VAN GLANS
  • – VERHOGING VAN KLEUR-INTENSITEIT

Wij weten nauwgezet en efficiënt oneffenheden te verwijderen, beschadigingen weg te polijsten en alle gelakte oppervlakken weer hun oorspronkelijke glans terug te geven.
Door onze jarenlange ervaring op het gebied van lakcorrectie garanderen onze experts het beste resultaat voor uw auto.
Alvorens te beginnen, analyseren wij alle uit te voeren werkzaamheden en het resultaat dat u van ons verwacht. Wij geven aan welke onvolkomenheden niet behandeld kunnen worden en welke schades hersteld en opnieuw gespoten dienen te worden. U kunt dat bij een reparateur van uw keuze laten uitvoeren of het aan ons toevertrouwen. Wij werken samen met geselecteerde, kwalitatief hoogwaardige schadeherstel bedrijven.

Waarvoor is de lakcorrectie bestemd?

KLASSIEKERS

Werken aan klassiekers vereist speciale aandacht en ervaring. Onze gecertificeerde experts kunnen de gelakte oppervlakken analyseren en aangeven welke onderdelen origineel zijn en welke zijn herspoten. Op die manier kunnen we een specifieke behandeling adviseren die recht doet aan het voertuig. Afhankelijk van wat word vastgesteld kan dit een behandeling opleveren die meerdere dagen duurt en uw bezit weer in topconditie brengt. Uiteraard wordt hier eerst een offerte voor gemaakt en worden de verschillende mogelijkheden met u besproken.

MODERNE VOERTUIGEN

Of u nu een nieuwe auto heeft of een auto die al enige tijd rondrijd (en wellicht al enkele lakbeschadigingen heeft opgelopen), we kunnen u altijd helpen met een van onze behandelingen. We brengen de auto zonodig terug in nieuwstaat en beschermen de lak voor de toekomst en geven de lak de kenmerkende diepe glans die u van ons verwacht.


CONTACTEER ONS / OFFERTE

    Mijn persoonlijke gegevens worden alleen verzonden om de gevraagde infor-matie te ontvangen. Voor meer informatie zie de Algemene voorwaarden.

    Ik wil de ProTech MC-nieuwsbrief ontvangenIk ontvang graag speciale aanbiedingen van ProTech MC-partners