Transparante beschermfolie

Bescherm de carrosserie van uw auto

  • – Onzichtbaar voor het oog
  • – Zelfherstellende folie
  • – Perfect afgewerkt

Onze transparante beschermfolie biedt ultieme bescherming van de carrosserie tegen steenslag en beschadigingen door insecten. De 150 micron dikke transparante folie is zeer hoogwaardig van kwaliteit en heeft een zelfherstellende functie. De folie kan worden aangebracht op de meest gevoelige delen van uw auto, waaronder de motorkap, voorschermen, dorpels, koplampen, bumpers en buitenspiegels.
Deze service sluit naadloos aan op de Protech®™ lakbehandeling.
De Protech® 3D+ lakbehandeling creëert een beschermend schild om uw wagen en verbetert daarnaast de kleurintensiteit van de lak. Dankzij de extreme glans kunt u spreken van een heuse verjongingskuur. Unieke eigenschappen houden uw voertuig langer schoon en zorgen voor een moeiteloze reiniging.

BAANBREKENDE TECHNOLOGIE

5 JAAR GARANTIE*

*Dit geldt voor scheuren, vergeling, krassen, luchtbellen en verkleuring.
Raadpleeg uw ProTech® expert in de buurt voor de lokale richtlijnen.

Transparante beschermfolie

ONZICHTBAAR

De beschermende folie is volledig transparant. Dankzij de kristalstructuur en onze professionele manier van aanbrengen is het nagenoeg onzichtbaar. Mits onderhouden volgens onze voorschriften zal dit ook jaren zo blijven.

ZELFHELEND

De technologie van deze folie is ongekend. Met zijn zelfhelende eigenschappen vult de folie in slechts enkele uren eventuele krassen en beschadigingen op en krijgt het zijn oorspronkelijke structuur en gladheid terug.

ELASTICITEIT

De elastische eigenschappen zijn essentieel voor de prestaties van onze folie. Hierdoor is het materiaal sterk en tegelijkertijd bestand tegen inslagen van grind en insecten.

Ontdek de transparante beschermfolie

CONTACTEER ONS / OFFERTE

    Mijn persoonlijke gegevens worden alleen verzonden om de gevraagde infor-matie te ontvangen. Voor meer informatie zie de Algemene voorwaarden.

    Ik wil de ProTech MC-nieuwsbrief ontvangenIk ontvang graag speciale aanbiedingen van ProTech MC-partners